+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Повеќе од

187

Производи

14

Брендови

1300

Комитенти

За Милошевски Хем

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ од Скопје е основана во 2003 година како приватно претпријатие. Основна дејност на претпријатието е трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена.

Со вас од 2003

За средствата кои ги дистрибуира на македонскиот пазар, МИЛОШЕВСКИ ХЕМ поседува соодветни сертификати за квалитет и здравствена исправност, како и решенија на Биоцидите за пуштање во промет од овластените македонски институции.

Лидер на македонскиот пазар

По повеќегодишното искуство, високиот квалитет на производите, како и беспрекорната техничката поддршка, МИЛОШЕВСКИ ХЕМ стана лидер на македонскиот пазар во сите области на апликативната хигиена.

Иновација

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ, од страна на добавувачите WERNER&MERTZ и TENSID CHEMIE, редовно се едуцира и се информира за тековните достигнувања во врвната хигиена, како и за примена на нови средства и опрема.

Специјализирани во

Индустрии

Компанијата е специјализирана во следните области

Прехрамбена индустрија

 • Месна индустрија
 • Млечна индустрија
 • Индустрија за производство на сокови
 • Индустрија за производство на води
 • Пивари
 • Мелници
 • Производство на кондиторски производи
 • Конзервна индустрија

Угостителство

 • Хотели
 • Мотели
 • Ресторани
 • Лаунџ барови
 • Кафе барови
 • Игротеки
 • Слаткарници

Здравствени установи

 • Болници
 • Поликлиники
 • Здравствени ординации

Компании за одржување на јавни, деловни и стамбени објекти

Перални за автомобили

Професионални перални за текстил

Услуги

За средствата кои ги дистрибуира на македонскиот пазар, МИЛОШЕВСКИ ХЕМ поседува соодветни сертификати за квалитет и здравствена исправност, како и решенија на Биоцидите за пуштање во промет од овластените македонски институции. При склучувањето на договорот, за своите клиенти МИЛОШЕВСКИ ХЕМ врши:

Изработка на планови за чистење и дезинфекција

Обука на луѓето за употреба на средствата и опремата

Техничка поддршка

Консалтинг при изборот на средствата и опремата за исполнување на највисоките стандарди за хигиена

Консултации, апликативна технологија, оптимизација на процесот, како и софистицирани решенија за дозирање и контролна технологија

Обука и тренинг од доставувачите на опрема на самото место

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651